VELGEN

Lichtmetalen velgen zijn met stip de meest verkochte accessoires voor de auto. Een mooie afgewerkte lichtmetalen velg zorgt voor een stralende auto. Bij Bandencentrum Zutphen kunt u terecht voor lichtmetalen velgen, stalen velgen, auto banden, compleetsets en accessoires.

Lichtmetalen & stalen velgen

Wij leveren zowel lichtmetalen- als stalen velgen. De lichtmetalen velg kent veel voordelen. Zo is de lichtmetalen velg vormvaster, heeft een betere balans, een betere warmteafvoer, is minder gevoelig voor roest en heeft een fraaier uiterlijk.

Voor uw winterbanden wilt u misschien liever stalen velgen hebben omdat deze beter bestand zijn tegen de winterse omstandigheden en omdat ze voordeliger zijn dan lichtmetalen velgen die speciaal ontwikkeld zijn voor winterbanden. Welke velg u ook kiest, Bandencentrum Zutphen kan ze voor u leveren en monteren.

MAK velgen verkooppunt

Het aanbod lichtmetalen velgen van MAK, ontworpen en ontwikkeld voor jouw auto, evolueert voortdurend. Daarom biedt onze site een breed scala aan lichtmetalen velgen die geschikt zijn voor alle soorten auto’s, van sedans tot stationcars, van cross-overs en SUV’s tot 4×4 en heavy duty.
MAK heeft een breed assortiment speciale lichtmetalen velgen ontwikkeld, dedicated voor verschillende merken, met de mogelijkheid om de originele wieldop toe te passen.
MAK wielen zijn herkenbaar aan hun typisch Italiaanse design en smaak. De verschillende professionals focussen zich op design om lichtmetalen velgen aan te bieden met sportieve, agressieve, klassieke of futuristische stijlen.

Brand Dedicated Wheels

Mak levert dedicated wielmodellen voor de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Jeep, Jaguar/Land Rover, Mercedes, Mini, Porsche Opel, Smart, Testla, Volkswagen en Volvo.

Dit betekent dat de modellen geboord zijn volgens de originele specificaties van de auto. In de meeste gevallen past een originele merk-naafkap.