WIELENWISSEL EN OPSLAG

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een grover profiel en een andere rubber samenstelling, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Wij wisselen uw wielen voor € 49,95* 

Voor het wisselen van losse banden op velgen kunt u het beste even contact met ons opnemen.

WASSEN WIELENSET

Voor € 9,95 wassen wij uw wielenset. De wielen moeten gedemonteerd worden waarna ze het wasprogramma ondergaan in de speciale wasmachine. Deze behandeling kan perfect uitgevoerd worden na bijvoorbeeld de wielenwissel van uw zomer- of winterset.

BANDENOPSLAG

Natuurlijk kunt u uw zomer- of winterbanden thuis opslaan. Maar voor bandenopslag kunt u ook bij Bandencentrum Zutphen terecht. Wij slaan uw banden veilig op in ons bandenhotel. Zo heeft u er thuis geen gedoe van.

HOE WERKT HET?

Wanneer u een afspraak maakt voor de bandenwissel, kunt u aangeven of de wielen moeten worden opgeslagen. Wij regelen de rest. Als het tijd is voor de volgende bandenwissel hebben we uw banden direct bij de hand. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook voor wintervelgen bent u bij ons aan het juiste adres. 

*dit is inclusief de opslagkosten tot het moment dat de andere wielen weer gemonteerd moeten worden. 

 

Wielenwissel en opslag